Over Smiling Gents Software

Bij Smiling Gents kruipt software waar het niet gaan kan. Het stroomt door onze aderen. Iedere dag ontwikkelen en updaten we met een stel gepassioneerde Gents de mooiste webapplicaties. Applicaties die jouw bedrijfsprocessen versimpelen, versnellen en leuker maken. Want daar krijgen wij een grote glimlach van!

Check Out

The Gents

Jordi Sletterink Smiling Gents

Jordi Sletterink

Technical Lead
Harm Rutgers Smiling Gents

Harm Rutgers

Software Developer
Robert Roubos Smiling Gents

Robert Roubos

Software Developer
Maarten Somers Smiling Gents

Maarten Somers

UX Designer
Peter Van Den Broek Smiling Gents

Peter van den Broek

Software Developer
Mike Van Peeren Smiling Gents

Mike van Peeren

Software Developer
Tijn Renders - Front-end developer - Smiling Gents

Tijn Renders

Front-end Developer

Become a Gent

Word jij onze nieuwe Gent? We zijn hard op zoek naar classy professionals die ons team komen versterken.

Onze visie

Bij Smiling Gents houden we van software! Deze software maken we met een stel hele toffe Gents die elke dag met een glimlach werken aan de mooiste web applicaties. Applicaties die bij jou en vele andere een big smile op je gezicht toveren!

Onze kernwaarden

Klantgedreven

Zoals het een echte Gent betaamd, komen onze Smiling Friends op één. We denken graag met je mee en geven advies wanneer jij dat wilt. Samen maken we dus de best passende web applicatie.

Teamspirit

De chemie in ons team vinden we enorm belangrijk. Op elkaar ingespeeld zijn en de passie die we allemaal hebben delen werkt aanstekelijk. Wij maken jou als Smiling Friend graag deel van het team want alleen als team maken we de best passende web applicatie voor jouw onderneming.

Altijd positief!

Onze positiviteit doet onze naam eer aan. Dat zie je ook terug in de werkwijze van Smiling Gents: met passie en plezier elke uitdaging aangaan, op weg naar een mooi resultaat.

Lekker Agile!

Smiling Gents werkt Agile, Scrum om precies te zijn. Dat houdt in dat we jouw softwareproduct beetje bij beetje opbouwen in sprints. Dit helpt om in een vroeg stadium bij te sturen zodat we iets leveren waar jij als opdrachtgever écht op zit te wachten. Maatwerk, waar iedereen blij van wordt.
Smiling Gents Agile Software Development